Päron och julmat

Mmm.. Nu är det dags att skriva lite i sin blogg. Lite lagom satt efter julen och julmaten sitter jag här i mitt rum i Gnosjö och blickar tillbaka på det år som gått. Händelserikt måste jag säga. Jag har fått en liten gladlynt brorsdotter, tagit studenten och börjat mitt allra sista år som tonåring. Dessutom har jag fått en härlig svägerska till, kastat mig ut i livet, flyttat och börjat leva studentliv med pasta och ketchup.
Jaa. Det må jag säga. Nästa gång jag kan se tillbaka på ett så oerhört händelserikt år är nog när jag gift mig och fått barn. Allra minst.

För övrigt har jag två nyårslöften: 1 Sluta äta godis. (som vanligt) och 2. Börja träna.

Jaja. Nog med nostalgi och nyårsdravel. Ikväll har jag umgåtts med min mor och far, alltid lika trevligt. En riktigt mysig hemmakväll med vaniljglass och chokladsås framför Let's dance på TV4. Lätt inspirerde av vad tvn hade att erbjuda svängde vi våra lurviga i takt me The Proclaimers "I'm gonna be (500 miles)" på ovanvåningen.. Haha! Jag älskar mina föräldrar! Det finns inga människor som man så helt och fullt kan lita på i ur och skur (det vore mina bröder i så fall) som mamma och pappa. Det har tagit några år av förvirrrat tonårsraseri att komma underfund med just detta, men o, så sant. De ställer upp i vått och torrt och vill alltid ens bästa. Dagens mest underskattade: FÖRÄLDRAR

Tjohejhej, nu är det dags att krypa till sängs. Imon bär det av till IKEA. (Å nej, jag börjar bli gammal. I säng klockan halv tolv en fredagkväll.. Men trots all eventuell åldersångest, så skönt. Dagens andra mest underskattade grej: SÖMN)

Bless.
/julia

RSS 2.0