yester-me, yester-you, yesterday

Idag är det en helt fantastisk vårdag.. Jag sitter på mitt rum, blickar ut över vår innergård och den sommarblå himlen och tänker på sol och värme. Visst är väl livet härligt? 
Dagen igår var en allmänt trevlig dag. Först vaknade jag tidigt och valde att starta dagen med att titta på disneychannel, efter det tog jag en lång varm dusch för att sedan bege mig ut på stan i hopp om att hitta något grönt till kvällen. (OBS! Jag är inte på något vis besatt av grönt, det var grönt tema på trappan) Jag fick med mig ett grönt sidenband hem som jag sedan gjorde en rosett av.
När sedan kvällen närmade sig bar det av till Luntgatan och de glada vännerna där. Runt tio någon gång gick vi till hem till Louise och Jon. Verkligen en mysig lägenhet..! Där satt vi en stund, pratade om livet, diskuterade Ika i Rutan och jag åt päron och drack päronsoda. Vilken kväll tänker du, min kära läsare! MEN! Den slutar inte där utan när klockan började närma sig tolv begav vi oss till trappan och dansade natten lång. Yeah, shake it up baby now! Haha! Sedan var det dags att gå hem och sova.
Så nu sitter jag här, i min lilla lägenhet och funderar över livets vackra små ting och kommer, inte helt osökt, att tänka på min Jakob. Han var inte med igår och jag saknar honom.. ! Men snart åker vi till Sydafrika..! Det blir härligt. 
Ciao!
Bless

med tanke på våren

Pratade nyss med min kära mamma. Vi konstaterade att lycka är ett slags sätt att se på livet, en inställning, ett ställningstagande som gör att man får fjärilar i magen och ser på världen med ett leende och i ett gyllene skimmer. Visst är det vackert? Det ska till en mor att komma på något sådant. 

För övrigt har jag just vinkat av min pojkvän och livsförgyllare. Det känns lite tomt. Men vi ses visserligen snart igen och tills dess har jag min mp3 och min marknadskommunikationsbok.. Tenta på fredag. Huvaligen, jag säger då det, finns det något mer skrämmande än tentor? Hoppas jag klarar den, då slipper jag omtenta i sommar och får sluta den 24:e maj!  Hoppas, hoppas, hoppas.. 

Annars tänker jag tillbaka lite på gymnasiet nu när våren närmar sig. Det var tider det, planera för student och karneleval.. Hoppas det blir mycket sol och glada dagar för de nya studenterna, för det hade vi. 

På tal om fjärilar i magen och sådant så är det snart vår! Häromdagen kände vi alla doften av träd som knoppades och hörde fåglarna sjunga för full hals. Det är underbart.. Snart kommer blommorna, stackmolnen och sandmaskinen. Då ska jag gå en promenad med min hjärtevän och pussas under en hängbjörk. Haha! Jag har alltid velat göra det, men det finns aldrig någon hängbjörk tillgänglig när man vill ha en. 

Dags att plugga!
Bless
/Julia

RSS 2.0