På gång

Jaha, kära vänner, då sitter jag här och ska plita ner något läsvärt. Har ganska nyss kommit hem från en gångrunda med Pauline. Vi bestämde att vi skulle träffas 06.30 eftersom vi hade föreläsning kl. 08.00, men den var inställd. Haha! Tji fick vi. Ska dock träffa min projektgrupp vid 10 så jag kan lika gärna vara uppe. Eller så lägger jag mig och sover en stund till nu. Satt i skolan och pluggade till typ halv elva igår. Galet. Vi var ganska trötta, uppfann en dans som baseras på HTMLs koder: superscript och subscript. Läckert, inte sant? Se bilden nedan. Yeah, yeah.. Nu går jag nog och lägger mig.
Bless.
/Julia

image55

Home, sweet home.

Oh, hello. Nu har jag precis kommit hem från min engelskalektion. Very nice indeed. Idag är dagen då Julia Petersson åker hem till Småland. Men istället för att packa sitter jag här och bloggar. Knäpp. Men det är så trevligt att säga hej till världen där ute. Mamma blev så ruskigt glad att jag skulle komma hem ikväll istället för imorgon så hon tänker ta sin lilla blå, hela vägen upp till Jönköping, för att hämta sin dotter (eller så skickar hon pappa). De är så goa, de där föräldrarna.
Har någon förresten någonsin tänkt på vilka oerhört roliga bakgrundsdansare Carola har i videon till "Fångad av en stormvind"? Haha!

Bless
/Julia





Välkommen till vintern

image54


När jag vaknade idag låg jag, som alltid, och mornade mig lite i sängen. Till slut kravlade jag mig upp och gjorde min vanliga morgonrutin; tända lampan, gå på toaletten, fundera på att gå och lägga mig igen men sedan säga till på skarpen att det går inte för sig osv. Allt gick bra tills jag började fundera på vad jag ska ha på mig idag. Det är nämligen så att jag kikar alltid ut genom fönstret för att se vilket väder det är och om folk har tjocka jackor, mössa och halsduk eller bara jacka eller går i bikini (vilket inte har hänt än). Ganska intressant morgonsyssla faktiskt, man behöver inte vara särskilt klipsk heller vilket passar mig alldeles utmärkt på morgonen då det verkar som om en del av mitt IQ knallar iväg på natten och inte kommer tillbaka förän efter lunch någon gång.. I alla fall. Till saken. Idag när jag gjorde mitt dagliga vädertest så möttes jag av det som bilden ovan visar.. Snö! Här! Nu! Helt galet. Tänkte bara dela med mig av det. Nu har ni sett utsikten från mitt fönster med.. Inte illa.

Tjingeling
/Julia

48 dagar kvar till julafton

Tjoho! Jag kan inte rå för det men det rycker lite i julpyntsmusklerna när jag tänker på det. Snart kommer gatorna att svämma över av julbelysning och tomtar. Barn kommer virvla omkring med förväntan i ögon och hjärtan, snön ligga vit på gator och torg.. Underbart! Och inom kort är det dags att börja köpa julklappar! Jag börjar alltid fundera långt, långt innan, men det slutar varje år med att jag springer omkring de sista dagarna före doppareda'n med ångest och förtvivlan över att jag inte köpt vad jag borde. Haha! Men det är härligt det med (efteråt).

Hur lång tid är det kvar till julafton nu?

Jaja, nog om jul. Det är ju bara början av november. Inatt drömde jag en jätte konstig dröm om att Pauline, Emelie och jag var på ett tivoli. Vi åkte massa karuseller och jag satt inte fast, livsfarligt! När vi gått från tivolit började de prata om hur illa de tycker om min dialekt! Haha! Taskigt. Det bli lätt så nä man inte kan säja R. Ikväll kommer Jossan förbi. Kul, kul. Ny design på bloggen för övrigt. Kände att det var dags.

A piú tardi
Julia

RSS 2.0