Lycka i det rutiga landet

Så har ännu en helg avslutats här i tartanrutans land. Och ja, det var ett lyckat veckoslut. Jakob kom i fredags kväll, sen blev det en lördag i regnets tecken men med både uppehåll och utgång tillsammans med kollektivet på kvällen. Vi började med drinkar i olika varianter på en bar som stängde runt tolv för att sedan knalla vidare ut i natten till ett ställe som ligger på vår gata! Lite lagom fancy med vackert tak och mycket dansvänlig musik. Vi shakade loss tills svetten rann och lite till innan det blev dags att vandra de 100 meterna hem och krypa till kojs. Bilder hittar ni, som vanligt, på Paulines blogg. Tur att vi har en egen liten vimmelfotograf.

Söndagen spenderade Jakob och jag med att ta det lugnt, äta pasta på di Maggios och vinka farväl på busstationen. Det är alltid så trist att säga hejdå och trots att jag vet att vi kommer ses snart igen (redan 4e november, trallalala!) så är det så himla tomt. Men men. Tack och lov för skype, haha. 

Förra helgen var min käre bror Henrik och hälsade på.. Jag visade honom Glasgow a la Julie, det vill säga shoppinggatorna samt Goma, the Lighthouse och biografen. Han å andra sidan såg till så att vi fick i oss mat på olika pubar runt om i stan och att vi gick några andra, mindre komersiella, gator. A perfect blend! Dessutom hann vi med att gå i täten på ett demonstrationståg (av misstag), känna hur hårt det kan vara att sova på en heltäckningsmatta (luften försvann ur luftmadrassen) och att lära oss vilken buss man inte ska ta till flygplatsen. En härlig helg med brorsan helt enkelt! 

Ha de gott! 

/Julia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0